DWT schrijft over “Smooth Funk Jazz Flight”

Vandaag verscheen er een bericht over Sonny Khoeblal’s nieuwste muziekproject,
Smooth Funk Jazz Flight“, in de krant “De Ware Tijd“.

De bekende toetsenist, componist en arrangeur Sonny Khoeblal heeft een muziekproject, genaamd ‘Smooth Funk Jazz Flight’ , in het leven geroepen. Het gaat om een 14 man sterk ensemblebestaande uit blazers, vocalisten en een pittige rhythm sectie.

 

“Ik wil samen met mijn muziekvrienden iets moois, creatiefs en op niveau presenteren om elkaar op die manier te ‘triggeren’ en steeds verder te gaan. “To the next level dus”, zegt Khoeblal.”Uiteraard is hiermee een unieke band gecreëerd en vanuit mijn Stichting Art for Freedom is dit ook een instrument om artistiek talent te helpen vormen.”

dWT foto / Irvin Ngariman

dWT foto / Irvin Ngariman

Lees verder op dwtonline.com.

Comments are closed.